TV2Nettavisen

Charlie og Robbie

Av Svein Mathisen - 02.mai.2006 @ 10:50:31
Vålerenga vant i fjor. Start ble nummer to. I løpet av fire dager ble begge banket av Brann. To skotter var sentrale ved begge anledninger. Charlie Miller og Robbie Winters.

Charlie er trollmannen med ball som gjør det uventede, det finurlige som vi alle kommer på kampene og leter etter. Når han i tillegg legger sjela i den defensive jobben blir han en viktig brikke for et Brann-lag som har fått flying start i årets serie. Charlie gjør som Ronaldo - ser til høyre og slår pasningen til venstre. Han leker seg innimellom og blir så herlig annerledes enn den grå tippeliga-masse som løper og løper. Som når de får ballen ikke vet helt hva de skal gjøre. Charlie har blikket. Han har magi i beina og kan underholde med små finesser og hælspark. Takk Mjelde - for at du lar ham blomstre og sette en liten spiss på årets Tippeliga.

Så du Charlie før Branns tredje scoring mot Vålerenga? Han fintet, ventet, - dermed var hele Vålerenga satt ut av spill da han trillet ballen i løpsretningen til Bjørn Dahl. Innlegget kom som et prosjektil på hodet til en våken Robbie Winters.


Det var tredje gang i årets seriekamper Robbie Winters scoret. I de tre kampene han har startet har han scoret. Og han gjør det med fart og stil. Et knallskudd og to vakre headinger til nå. Og det kommer mer.


Winters er liten, men har britisk heade-teknikk, timingen er innøvd fra barnsben av - og gjør at han utmanøvrerer langt høyere motstandere i lufta. Han har (som Charlie Miller) selvtillit i akkurat passe porsjon. Aldri redd for å utfordre, frekk og pågående. Robbie Winters kan godt bli toppscorer i Tippeligaen i år og Brann kan godt stikke av med gullet.


De to skottene til Brann er viktige for resten av spillerne på laget. Selvtilliten deres er av det smittende slaget. De andre spillerne inspireres av skottenes sprell. Brann blir uforutsigbare når Charlie og Robbie har dagen.

Brann reiser til Molde i morgen. En toppkamp blir det på Røkkeløkka, etter at Molde psyket ut Rosenborg og tok full pott i Trondheim. Her møter Charlie Miller og Robbie Winters en ny utfordring. Molde har som sitt fremste angrepsvåpen hodespesialisten Rob Friend. Klarer Brann-forsvaret å temme denne kjempen i lufta - da kan godt Robbie og Charlie avgjøre for de røde igjen.

Charlie tryller og Robbie scorer. Det kan bli årets hit i Tippeligaen.


Sportslig hilsen: Svein M.


Kommentarer:
Postet av: Steinar

Hei Svein..

Er veeeldig enig i det du skriver her. Det er en fryd å se årets brann-lag, og da spesielt, som du selv sier det, laget to skotter... Gleder meg til fortsettelsen, dett kan meget godt bli en kanonsesong av krigerne fra vestlandets hovedstad.

02.mai.2006 @ 12:29:36
Postet av: Vegard

Kunne ikke vært mer enig Svein,
Charlie fortjener all den skryt han kan få. Han er en gudbenådet spiller og den største helten av de alle blant oss supportere. Alle kan ikke være o2 maskiner som løper til de besvimer og knapt kan slå en pasning.

02.mai.2006 @ 12:35:40
Postet av: heandreb

brann er godt rustet offensivt men blir spennende å se hvordan det går med de defensivt

02.mai.2006 @ 12:36:58
Postet av: Geddi666

Endelig en ``Tv2 ekspert`` som har fått øynene opp for hvilke kvaliteter som er i dette Brann laget. Var selv tilstede å så Brann knuse Vif men i ettertid har jeg sett kampen i opptak å forundrer meg igjen over at alle kommentatorene i Tv2 snakker mest om hvor dårlig motstander laget gjør det istede for å trekke mer fram hvor bra Brann spiller. Som bergenser å Brann supporter takker jeg for at du endelig har fått opp øynene for Brann.... Seriemestre 2006 BRANN....

02.mai.2006 @ 14:02:42
Postet av: Dag

Hjelpe meg....Brann har spilt få kamper og nå har dei allerede vunnet gullet. Samme elendighet hvert år. Dei glemmer hvert år at de er 26 kamper som må spilles før gullet vinnes. Dere kan glemme gullet for i år blir det Rosenborg.

mvh
Dag.

02.mai.2006 @ 14:39:03
Postet av: Alexander

Som ekte brannpatriot er jeg helt enig med Svein... Med de to skottene på laget er brann uslåelig!

02.mai.2006 @ 14:44:30
Postet av:

Dag; det er faktisk 22 kamper igjen;)

02.mai.2006 @ 15:15:51
Postet av: Engis

Brann blir å regne med helt i toppen i år.. Selv med en ikke helt maksimal vinter bak seg spiller de fantastisk.. De to islenderne i forsvaret virker veldig solide, å m Erlend Hanstveit som er en veldig god venstre back, kanskje en av de beste venstre backene i hele tippeligaen.. Skottene har spilt helt fantastisk.. Det kommer til å bli mye å juble for bergenserne i år tror jeg:)

02.mai.2006 @ 15:16:07
URL: http://www.aafk.no
Postet av: Corran

Dag: Det er vel ingen som har sagt at Brann vinner serien men at de to skottene (om de fortsetter som nå eller bedre) kan være forskjellen som gjør at bran KAN ta gull.

02.mai.2006 @ 15:42:31
Postet av: Kjua

Verdensklasse har Semb kaldt både Charlie og Robbie ved flere anledninger. Ikke langt fra sannheten :-)

02.mai.2006 @ 19:08:06
Postet av: Balla

Matta glemmer to-tre viktige ting.

1) stallen er ikke sterk nok
2) elendige treningsresultater kan ikke være helt tilfeldige
3) ble rundspilt av LSK på HJEMMEBANE i store deler av kampen. Akkurat det var jo ikke nyheter akkurat.

Det er sjelden Matta har noe hyggelig å si om LSK. Jeg regner med at det har med hans egen klubbtilhørighet, mer enn hvordan klubbene spiller fotball å gjøre siden LSK ligger langt foran Start på maratontabellen, og det er den beste indikatoren for klubber kvalitet over tid.

Jeg er rimelig sikker på at LSK er sterkere enn Brann i år også, og er følgelig en gullkandidat som bør nevnes før Brann. 2-3 gode kamper er ikke nok, se på hva som har skjedd i vinter og vår også! At LSK vinner hjemme mot Brann tviler jeg ikke på et sekund.

02.mai.2006 @ 20:13:43
Postet av: Alf Jonny

som en sa i et annet innlegg, det er 26 kamper i en sesong og alle skal spilles... at brann fansen krever at pokalene bare kan leveres i idrettsveien etter 4 kamper har vi sett mange ganger før. og med tanke på at vi ikke har vunnet pokalen på 43 !!! år viser at vi har langt igjen før jeg og alle bergensenere endelig kan si at vi har rett...

Og til balla, første 11'ern til brann er god nok. vi har landslagskapteinen for gud skyld...

Og at kommentatorene gjør feil med å fokusere på hvor dårlig motstanderlaget er er rett... for meningen med fotball er vel å gjøre motstanderen dårlig og vinne ved å utnytte feil som skjer da...

Elsker Brann Elsker Brann...

02.mai.2006 @ 20:53:17
Postet av: christian

du snakker som en sann bergenser... uten å være stor i kjeften, men likevel. Takk Matta, tusen takk. Du har rett.

hilsen Brannpatriot

02.mai.2006 @ 20:58:19
Postet av: Bergenser88

Balla er tydeligvis LSK supporter, en klubb både jeg og de fleste bergensere har stor respekt for, viser foresten til Davy sin blogg hvor han forteller om Brann supportere som reiste seg og appluderte en fantastisk LSK prestasjon som endte med seriegull. Vis meg hvor det har skjedd før.

Dessuten kan han ikke si at LSK rundspilte Brann. Det var en helt jevn kamp som kunne tippet ene som den andre veien.

Jeg synds å huske et visst straffespark som skulle vært tildelt Brann, i tilegg til flere sjangser, spesielt i sluttminuttene. Men det er historie og ingen vits i å henge seg mer opp i.

til sist: Når det gjelder LSK borte tenker jeg på møtet i fjor, hvor Brann URIKTIG ble snytt for en klar mulighet ved at en Lillestrøm spiller rett og slett var feig og felte Martin Andresen. Feig!

Ikke ta for gitt at LSK slår Brann. Ingen kan uttale noe om Brann sikkert. På sitt beste er de nok Norges Beste. Men de har sine bølgedaler.

02.mai.2006 @ 21:06:55
Postet av: Tore

Nå har jeg lest litt rundt her omkring, bergensgutt, alf jonny og Christian og matta for den saks skyld... de har helt rett... sesongen er lang og snart skal alle bergensere danse på torgallmenningen i brann drakten... med en øl i hånden og brann logoen tatovert i venstrearmen, nærmest hjerte selvfølgelig...

02.mai.2006 @ 21:11:07
Postet av: Sargool

... Det er jo fleire enn 2 spelarar på eit fotballag, eller?
No må me jo óg hugse på resten av Brann-laget óg...(som vinner serien i år)

02.mai.2006 @ 21:14:48
Postet av: heandreb

vi har for lett til å skryte av de lagene som er i siget til himmels....ta feks sandefjord som hadde en god start, visse bedre vitere ville ha det til at de var det nye start...mitt poeng her er at vi trenger å se brann i flere kamper før vi begynner å lesse på med for mye go ord

03.mai.2006 @ 11:11:43
Postet av: Sambaen

Balla er jo LSK supporter, siden han påstår at Brann ble rundspilt av LSK, noe som ikke stemmer. LSK har et bra lag i år og vil følgelig være favoritter til seriegull.
Det er faktisk få i Bergen som har tatt av i forhold til om Brann skal ta seriegull i år. Vi har lært av tidligere blundere:-)
Derimot er det de såkalte ekspertene i forskjellige medier som før sesongen tippet Brann nedenom og hjem som nå skaper ny debatt om at Brann blir seriemestre 2006. Jeg tror Brann vil hevde seg blant de 4-5, men er redd for at stallen er for tynn til å komme høyere ved sesongslutt. Jeg tippet selv Brann langt nede på tabellen i år og tar hver seier som en bonus og håper det vil fortsette trass i mine dystre spådommer før sesongstart. Jeg tror heller ikke MIM er rette mann til å lede Brann til et seriegull, til dette mangler han for mye rutine, egenskap, og er ikke myndig nok.
Brann har et bra lag når alle er friske og de har fått en bedre benk enn hva vi trodde de hadde før seriestart, men jeg tror ny stadion i 2008 og ny trener vil gi oss det etterlengtede seriegullet.

04.mai.2006 @ 12:33:43
Postet av: Lars

Fortsetter skottene t Brann på denne måten skal det godt gjøres å stoppe Brann! når det laget der - anført av de to skottene setter fart på angrepsspillet så blir det mål, det è rett og slett blitt en regel! så det igjen no siste mot Molde! helt enig med Matta!

04.mai.2006 @ 12:58:33
Postet av: Bygers

Naa glemmer dere en del vitkige ting her:

1. Charlie vil bli laant ut til Bodo Glimt fra August maaned, og vil derfor ikke bidra til dette gullet.

2. Robbie har blitt solgt til Ham Kam og vil joine troppen i slutten av mai.

Saa jeg ser ikke helt poenget med dette innlegget? Desuten maa Martin Andresen sone 2 kamper for det rode kortet han paadro seg mot Start. Dette ser ikke lyst ut for Brann.

Tror Lyn tar gullet, etterfulgt av Sandefjord, Tromso og Fredrikstad.

typisk.

05.mai.2006 @ 08:01:29
Postet av: Lars Olve Hesjedal

herlig, Matta!

godt å se en makrellfotballens fremste ambassadører hyller Brann!

jeg tror også at Charlie og Robbie kan bli svært viktige for oss i år.

09.mai.2006 @ 22:42:40
Postet av: kikken

no er vi halveis i sesongen.og se brann kommer til å vinne serien.skal bare slå lsk om en uke så er vi seriemestre

26.jul.2006 @ 16:17:18

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1210005
hitsimg