TV2Nettavisen

Gi Persson karantene!

Av Svein Mathisen - 12.sep.2006 @ 14:49:53
Joakim Persson så rødt og burde fått rødt. Taklingen hans var ondsinnet og stygg. Han siktet og prøvde bevisst å brekke Eirik Bakkes bein. Hvorfor blir han da ikke straffet når alle så hva som skjedde? At Persson selv i etterkant ikke er ydmyk i forhold til sin egen grisetakling taler slett ikke til hans fordel. Han kan gjøre dette igjen.

Og Norges Fotballforbund sier indirekte at slike taklinger er OK - bare dommeren ikke reagerer. Dommersjef Rune Pedersen i NFF bruker ikke sunn fornuft og bondevett. Han rir paragrafer og blir patetisk når han svarer på spørsmålet om det er fotballreglene eller NFFs regler som forhindrer dette:

"Det er fotballreglene. Hadde vi endret på dette nå ville det blitt videodømming og det er ikke lov ifølge reglene." Dette sier Pedersen til journalist Øyvind Brenne i et intervju. Og vasker sine hender.

Firkantet? Ja, og idiotisk.

For Joakim Persson og alle andre skal vite at vi rett og slett ikke vil se slike taklinger i norsk fotball.

Og dommersjefens holdning er skremmende. Skal vi late som TV-bildene ikke finnes? Går det an å utvise skjønn? Eller skal vi si som dommerne: Det som skjer, det skjer - men det skjer ikke når dommeren ikke reagerer. Du kan i teorien drepe en mann - uten å bli straffet av NFF!

Hadde Bakke sittet i rullestol i dag, hadde da dommersjef Pedersen vært like passiv og unnvikende? Hvordan kan først en dommer, så en dommersjef - se bort fra en lovovertredelse som alle ser? Det er muligens forståelig at det i kampens hete gjøres en feil (dommeren), men må gammel sedvane fra NFF tvinge dommerstanden til å gjøre dobbeltfeil?

Joakim Persson burde, etter min mening, fått seks kampers karantene og en saftig bot av egen klubb for taklingen. Da hadde han muligens kviet seg neste gang han var på krigsstien. Og da hadde alle unge spillere forstått at slikt gjør du bare ikke! Taklingen kvalifiserer nesten til sivil dom. Den er en klar krenkelse av fotballens idé.

Også når det gjelder Arnar Førsund fra Sandefjord, er det strid om en avgjørelse. Skal Førsund få karantene for en forseelse begått av en lagkamerat (Riseth slått ned)? Videobildene viser at Førsund ble utvist på feil grunnlag, det er det ingen i tvil om. Det var en annen som slo. Og nå diskuteres det om Førsund skal få karantene for en åpenbar feil dommeravgjørelse!

Dersom Arnar Førsund får karantene og Joakim Persson går fri - da bør i alle fall dommersjef Rune Pedersen finne seg noe annet å gjøre.

For da er vi på ville veier.

Svein M.

Kommentarer:
Postet av: Fuad Tarin

Helt enig Svein!! Selv du er en meget dårli komentator, så er jeg helt ening i det du sier.

Perrson gjorde det heilt bevisst, han gikk inn meg bege beina, og nå som jeg har sett sett situasionen på nytt og på nytt igjen så er jeg ikke i tvil. Han prøvde å skadde eirik bakke. Han viste godt at Eirik har vært lenge borte fra fotballen grunnet skadder og prøvde å skadde han igjen.
Han bør få 6 eller flere kampers karantene.

For en egoistisk spiller som ikke angrer engang.

12.sep.2006 @ 15:05:42
Postet av:

Da burde Martin Andresen få karantene også. Å klype i brystvortene hører heller ikke hjemme på en fotballbane.

12.sep.2006 @ 15:07:50
Postet av: Kalle

Ja, det var en grusom takling - og ja, Rune P. snakker mye dritt.

Men nå får denne taklingen nok oppmerksomhet, så da velger heller jeg å fokusere på bølla Andresen. Hvor lang tid skal det gå før han blir straffet for sin oppførsel på banen? Kaptein på lands- og klubblag, og et forbilde for mange unge. Skal han da gå i strupen på hver spiller som takler en spiller på hans lag, kjefte og smelle på dommer gjennom 90 minutter, og ennå slippe unna hver eneste gang?

Ta et tilbakeblikk på sesongen som har gått, eller en tur innom YouTube og søk på Martin Andresen - ja da finner du noen episoder som absolutt burde ha gjort at Andresen burde ha fått noen karantener innimellom. Makan til usympatisk fyr, på banen vel og merke.

12.sep.2006 @ 15:10:05
Postet av: skammens vokter

Jeg er ening med deg på alle punkter, selvsagt burde han straffes og straffes hardt. Jeg mener at han burde få 1 års karantene samt 250 000 i bot. Samtidig mener jeg at NFF nok en gang viser sin udugelige side i denne saken. NFF er ikke noe annet en en gjeng med pingler samlet på et sted. Her murerer de seg inne bak regler of forskrifter som ikke ville ha blitt godtatt noe annet sted i dette landet. Samtidig vil jeg oppfordre alle som spiller i tippeligaen om følgende. SER du denne svensken på banen ja så ta sats og brekk begge beina på ham. jeg oppforderer alle spillere i tippeligaen til og la ham få tilbake med samme mynt og gjerne flere ganger. Forresten gjør det mot alle spillere i Stabekk, fordi klubben har gjort seg like skyldig some spilleren.

12.sep.2006 @ 15:11:17
Postet av: Fredrik

Her er Svein Mathisen på ville veier. Det er min første tanke. Hvordan kan en journalist komme med beskyldninger om at taklinger er gjort med vilje og skadehensikt? Hva tilsier at Persson ønsket å skade Bakke? Så det sånn ut? Eller har sagt noe som ligner det? Satt Persson hjemme natten før og planla dette fra første sekund. Skal man følge Mathisens eksempel skulle alle taklinger som er over grensen være gjort med vilje og med skadehensikt. Da er vi godt over i strafferetten. At Mathisen som journalist og person er opprørt er ok om han skildrer det objektivt, men at Mathisen som journalist forhåndsdømmer og kommer med beskyldninger uten rot i virkeligheten er injurierende, og et overtramp på linje med Perssons takling.

12.sep.2006 @ 15:12:54
Postet av: BOBO

Jeg må si at jeg er fullstendig enig med deg, og jeg ser at Premier League har kommet mye lenger der. Ifjor ble det røde kortet til Konchesky omgjort etter at videobevis viste at han ikke hadde truffet spilleren men ballen i taklingen sin. Det samme gjelder taklingen til Tatcher i år mot Mendez fra Portsmouth. Synes det er feil at Videobevis ikke kan brukes i straff/ikke straff sammenheng. Ifjor fikk Hulsker karantene for en knyttneve etter videobevis. Hvordan kan Dommerstanden være så inkonsekvente. Fin artikkel.

12.sep.2006 @ 15:13:11
Postet av:

Nei, skadepotensialet er stort når det kommer til brystvorteklyping. Kan få ømme brystvorter, f.eks.

12.sep.2006 @ 15:13:38
Postet av: Vidar F

Ja, er det ikke flott å ha et regelverk i ryggen, som fratar enhver dommersjef sunn furnuft. Spørsmålet burde da kanskje vært om ikke denne episoden som finner sted på Nadderud, burde føre til hasteparagraf i diverse regelbøker???
Om ikke dette skal kunne la seg straffe i etterkant, så sitter de "høye" herrer tafatte og ser på at fotballen og det som de så fint kaller "fair play" DØR. Skammelig

12.sep.2006 @ 15:13:41
Postet av: Tobias

Skjønner ikke dette med at man ikke kan bruke videodømming. Var det ikke akkurat det man gjorde i en kamp mellomm Molde og Brann for noen år siden? Det ble jo omkamp fordi det var et regelbrudd fra dommeren sin side. At dommeren ikke ga rødt kort her, er jo også et regelbrudd, det har både Roy Helge Olsen og Rune Pedersen innrømmet.

12.sep.2006 @ 15:14:20
Postet av: Kalle

Ja, la det bli omkamp. Kunne ha blitt en helt annen kamp hvis Persson korrekt hadde blitt utvist.

En annen ting som ikke har blitt nevnt. Hvis Roy Helge hadde gjort jobben sin, hadde ikke Bakke vært på banen når dette skjedde (og vi hadde sluppet alt oppstyret). Bakke skulle nemlig ha pådratt seg to gule, og dermed rødt kort!!!

12.sep.2006 @ 15:19:25
Postet av:

Hadde det vært noe tak i Andresen, hadde han røsket brystvortene av Persson en gang for alle.

12.sep.2006 @ 15:20:58
Postet av: Stian

Er helt enig i det meste som du skriver Svein. Tror denne taklingen er noe av det stygeste jeg har sett på en norsk fotballbane. At Eirik Bakke ikke knakk foten under overfallet er ett stort under. Jeg mener at en straff på fire kamper og en saftig bot burde være passende. Kanskje Stabæk burde lære litt an Man City som suspanderte Thatcher på hans grisetakling av Mendes???

12.sep.2006 @ 15:25:06
Postet av: Brynepatrioten

Eg e ikkje heilt enige me nogen av kommentarane.D e en stygg takling som han skulle hatt karantene for(2 kamper synst eg). Men å sei at d va planlagt e idiotisk.
Til en ikkje navngitt person:Om du e Stabæksupportar eller Brannhater?D e ikkje andresen d e snakk om.Persson sin grisetakling e temaet.D va d bloggen handle om,ikkje andresens spelerstil

12.sep.2006 @ 15:25:20
Postet av: andy

Slapp av a Matta. Du burde da heller berømme at det fortsatt finnes spillere som er villige til å blø for drakta si! Bakke er i trening idag han, hva tar du sånn på vei for? 6 kamper karantene? Våkn opp!

12.sep.2006 @ 15:25:52
Postet av: Robert

Det du ønsker er videodømming - og det er mye mulig det kommer. Tror selv ikke det er noen vei utenom det, men det er litt synd. I slike tilfeller er det jo OK med videodømming i etterkant, men man får ikke gjort noe med utfafallet av kampen på denne måten. Isåfall må man ta i bruk videodømming "live", slik at dommern kan få med seg dette.

Altså noe lignende de har i ishockey, for å se om det er mål eller ikke :)

12.sep.2006 @ 15:28:13
Postet av: Jørgen

Litt taklinger må da være lov! Uten sånne taklinger som dette hadde ikke fotballen vært noe særlig å se på! Skulle bare virkelig ønske at den ble satt enda hardere på martin andresen, slik at han hadde lidd samme skjebne som stakkaren i FFK!

12.sep.2006 @ 15:28:32
Postet av: Calvin

Registrerer at ingen er uenige i realitetene. Taklingen kvalifiserte til rødt kort. Punktum, ferdig med det.

Dette bør bli konsekvensene nå:

Spilleren må vise et snev av ydmykhet, erkjenne sin idiotfeil og beklage ovenfor Bakke, Brann og sin egen klubb. (hvis ikke spilleren ser det selv avslører han søriøst svak dømmekraft)

Stabæk bøtelegger spilleren(gjerne symbolsk ) for å markere at dette er uakseptabelt

Dommeren erkjenner sin feil og sier, sorry, my bad, jeg feilvurderte. Dette burde vært rødt

Fotballforbundet klyver ned av den byråkratiske gyngehesten og tar til vettet. Resonnementene til revisoren(!)Pedersen er ikke holdbare. Denne nivået på jeg-gjmmer-meg-bak-reglene matches kun av trygdeetaten.

12.sep.2006 @ 15:32:12
Postet av: Bjørn

Nå begynner hele debatten å ta av. Selvfølgelig angrer mannen seg,og burde selvfølgelig unnskyldt seg. Men når noen sier at han burde få 1 års utestengelse og bot, da har det tatt av. Er enig i at han burde vært utvist, men som 1 sier her, Bakke burde vært utvist han også. Men ikke enkelt å være dommer, og det er vel noe a sjarmen med fotball. Ingen er feilfri

12.sep.2006 @ 15:32:42
Postet av: Ole C

Hold kjeft Mathisen og reis hjem t sørlandet.
Martin Andressen børde hatt 8 røde kort i år og kor mange karantener hadde det blitt

12.sep.2006 @ 15:33:12
Postet av: Tom

Stygg takling? Ja
Matta kommenterer fotball; zzzzzzzzzzzsnorkzzzz.
Mattas meninger og psykoanalyser; zzzzzzsnorkzzz

12.sep.2006 @ 15:34:11
Postet av: Eirik..

Har aldri sett ett så klart rødt kort,med tanke på en takling før! Han sier at han trodde det var Andresen,men han han hadde nettop vært i duell med han? Martin er ikke supermann,så det er det dummeste jeg har hørt! Og han spør om dette er en barnehage,og om han skal sende blomster? Hva hadde han sagt selv om han hadde vært skadet i halve sin karriere,og den taklingen kunne sendt han rett i en rullestol og måtte sittet hjemme å sett på resten av Stabæk kampene? Og til dere som klager sånn over Andresen.. Han er ett av mine store forbilder! Det eneste Martin gjør er å bli hissig når han blir stygt taklet eller lagkameratene blir det.. Han leverer veldig sjeldent stygge taklinger,etterslenger,albuer etc..Leste nettopp at Hans Åge Yndestad på Tromsø hadde kalt dommeren en forbanna ape.. Martin diskuterer ofte med dommeren,men så få gule kort han får tyder det på at han heller ikke banner/snakker stygt til dommeren.. Han er en fantastisk engasjert person på fotball banen,og er den perkefte lederen for Brann å Norge.. Det har han bevist,spesielt for Brann..Hvorfor skal Andresen få karantene for å klype noen i brystvorten når Persson får gult kort får å hoppe inn med 20-25 jern knotter i leggen til Bakke? Å klype i brystvortene er faktisk en lek jeg ser små unger går rundt å leker.. Enn sånn takling skjer desverre i blant,det kan vi ikke gjøre noe med..Men når de som takler er så forbanna barnslig som det Persson var da blir jeg forbanna!

12.sep.2006 @ 15:37:06
Postet av: Fredrik Gustavsen

Brenn i helvete Svein! Hvordan i helvete kan du si at Persson bevisst prøvde å brekke begge beina til Bakke? Han har sagt at han var sikker på å nå ballen, og at han var glad for at Bakke ikke ble skadet. Du er en forbanna idiot!

12.sep.2006 @ 15:38:14
Postet av: Båddien

Du har helt rett; Matta.
Når en ser på TV repetisjonene, kommer det klinkende klart fram at Svensken ser på Bakke, tar løpe fart og sikter skikkelig, før han stempler Bakke i leggen med begge beina.
Fullt overlegg, og tanken er selvfølgelig å skade mest mulig.
At Svensken i etterkant oppfører seg som en sur og tverr snått unge, bidrar ikke akkurat til at vi får noe mer sympatisk inntrykk av fyren.
Her må NFF på banen i etterkant, og gi guttungen flere kampers karantene.

PS! Det blir jo bare latterlig å lese at noen sammenligner Andresens kniping med dette overfallet. Ligeså er det direkte patetisk å lese at Stabæk treneren forsvarer sin landsmann med " han hadde jo blitt holdt i drakten to ganger..." .... Klovn!

Stabekk har vel egentlig ikke noe i vår topp divisjon å gjøre. Grunnlaget er jo bare en gjeng med "rike onkler" som vil ha ett leketøy.
I går hadde de vel 6. utlendinger i start 11`en. Og ca. like mange betalende HJEMME tilhengere...............


C D`en D`u..........!!!

12.sep.2006 @ 15:38:16
Postet av: Jonno

Vist vi skal si noe om denne hendelsen er det, et under at Bakke ikke brakk foten og Persson skulle vært utvist men en gavepakke med 4 kampers karantene og en saftig bot... at sånt er tillatt er skandale...

12.sep.2006 @ 15:41:00
Postet av: Roy

Enig i dette!
Dommerne og dommerkomiteen har vist seg å være udugelige ved mange anledninger i år. Og det er for ille at spillerne må tåle uproffe dommere når de selv trener hver jævla dag frem mot kampene for så å møte ududelige dommere. Få dommere til å holde på med dette på heltid og la videodømming komme inn i hverdagen. Da slipper vi at Heinz Muller får karantene for David Nielsens Oscar-nominerte skuespill og Persson går fri for sitt drapsforsøk..

12.sep.2006 @ 15:43:37
Postet av: Bergenser uten genser...

Enig i at det var en takling som fortjente rødt kort. Videodømming i spesielle episoder bør komme, der en har muligheter å straffe slike stygge taklinger som dommeren "går glipp av" i kampen, selvfølgelig også der dommeren gjør feil som m Førsund. Ser ikke helt problemet med det.

Forøvrig mener jeg dommerne må nå ta ansvar når det gjelder holding/skubbing ved frispark/corner inn i 16 meteren. Gule kort er jo mangelvare ved disse forseelsene.

Forøvig synes jeg det går mot en spennende høstspurt i tet og bunn.. Ha en fin fotballhøst!

12.sep.2006 @ 15:44:23
Postet av: Tommy T

Tull og vas!

Jada, det var en stygg takling.

Jada, han skulle vært utvist.

Jada, dommeren er på villspor.

MEN SERIØST: Dette var en STYGG TAKLING, intet drapsforsøk... Og at Martin Andresen tør stille seg som dommer ovenfor denne oppførselen er bare patetisk. Snakker om elefanten som kastet stein i glasshus...

12.sep.2006 @ 15:46:40
Postet av: Hans

Jeg støtter meg bak kommentaren til Fredrik litt lenger opp. Dette er tull og tøys Mathisen, og blåst langt ut av proposjoner! Skjerp deg!

12.sep.2006 @ 15:51:28
Postet av: Per Hanssen

Enig i mye her Matta.

Taklingen var ondsinnet og burde bli straffet. I England har man et mye sunnere forhold til slike situasjoner. Både dommerstand og klubbene selv har evne til å rydde opp. Les Keane, Thatcher med flere.

Uansett om man er enig eller ikke. Å kalle noen for idiot fordi man har en mening er jo bare dumt (les: Fredrik).

Stå på Matta! Synes bloggen din er toppers.

12.sep.2006 @ 15:51:38
Postet av: Anders

Svein Mathisen, jeg lurer på en ting: på hvilket grunnlag baserer du påstanden om at taklingen var planlagt? Har du direktelink inn i hodet til Jokke Persson? Kan du lese tanker? Er du spåkone? Har du en krystallkule du sitter og gnir på? Har du analysert sinnet hans gjennom dype intervjuer på to mannshånd med vedkommende? NEI er svaret på alle spørsmålene. Jeg utleder av dette faktum at dine påstander er ubegrunnet og derfor totalt likegyldige i denne debatten. At taklingen er stygg er det ingen som helst tvil om, og rødt kort hadde vært en naturlig konsekvens for Persson, men å komme med slike beskyldninger anser jeg som personangrep i et offentlig tilgjengelig fora, og dernest ekstremt krenkende! Skjerp deg!

12.sep.2006 @ 15:53:00
Postet av: Hroar

Hvordan snur folk dette til en debatt om Martin Andresen. Javisst har han vært involvert i en del stygge ting, men overfallet til Persson er som å kjøre i 90 i 50 sonen og slippe unna med det.

12.sep.2006 @ 15:53:29
Postet av: Hammer

Er fullstendig enig med deg matta
Du ser det på spilleren i det han har bestemt seg for å takle at han vil skade Eirik Bakke. Hadde gitt han minimum 6 kamper. Slikt spill eller mangel på spill hører ikke hjemme på en fotballbane. Et stort FY til dommerne i denne kampen og generelt. det har vært mye dårlig dømming i år og noe bra, men bruk sunn fornuft og gi Persson straff. FYYYYYYYYYYYYYYYY F...

12.sep.2006 @ 15:56:07
Postet av: Sander

Enig med Matta, men 3 kamper hadde vært passende.

Svensken skal være glad for at Bakke er på beina i dag. Dette var stygt!

Heia RBK.

12.sep.2006 @ 15:56:26
Postet av: sunny

En værre takling har eg vel aldri sett på en norsk bane! I tillegg angrer spilleren ingenting, helt utolig!
All respekt og berømmelse til den spilleren som setter Persson på sidelinjen resten av sesongen, eventuelt karrieren!

12.sep.2006 @ 15:58:05
Postet av: Jone

Bakke sin tidligere i kampen kan ikke sammelignes. Han var altfor sen og måtte ta sin straff. Persson sin takling lignet mer et ondsinnet overfall.

Nå håper jeg Brann vinner serien. De har vært det mest underholdende laget i Tippeligaen 2006. Har sansen for slik fotball.

Men neste år er Godset tilbake ;-)

12.sep.2006 @ 15:58:38
Postet av: george pal

det var en kjempestygg takling
jeg syns at hvis ikke nff dømmer han på video så burde treneren til stabek la være å bruke han resten av sesongen. jeg syns ikke det var dommeren sin feil, han sto i feil posisjon men at de ikke dømmer han på videodømming etterpå er skammelig. synd at dommeren ikke så det...

12.sep.2006 @ 15:58:42
Postet av: Vegard

Kjempebra Svein, kunne ikke skrevet det bedre selv! Endelig noen med litt pondus som tør å uttale seg! Det var ondskapsfullt og Rune P og hele NFF er en gjeng med tegneseriefigurer.

12.sep.2006 @ 16:02:30
Postet av: Julie 83

Dommeren kan ikke klandres for dette. Stabæk burde gått foran og sagt at dette aksepterer vi ikke. Utesteng han i et par kamper. Si unnskyld til Bakke og begynn på nytt.

12.sep.2006 @ 16:02:58
Postet av: Bård Islent

Noen klarer å diskutere på en voksen måte, andre har lite å komme med å kaller bloggeren for idiot osv... Synd.

Persson burde vært straffet av Stabæk i dag. Et par kamper og debatten hadde vært lagt død. I stedenfor går de ut og virker arrogant og skjønner ikke hva alt oppstyret gjelder.

12.sep.2006 @ 16:06:31
Postet av: Hallgeir

He he. Skal vi ilegge Andresen straff for klipp på YouTube??? Verden er jammen rar.

Andresen spiller tøft og får sine uvenner og gule kort. Han går derimot sjelden over streken. Persson gikk helt av skaftet og opptråde som en villmann. Hører ikke hjemme på en fotballbane. Andresen derimot gjør en strålende jobb for laget sitt, men han vet hvor grensen går.

Må si jeg har litt sans for vår landslagskaptein og engasjementet hans.

Persson burde får et par kamper ute. Enig med deg Matta.

12.sep.2006 @ 16:09:48
Postet av: NES

Etter å ha sett både Bakke og Persson spille kamper tidligere er jeg ikke i tvil om at sannsynligheten er større for at Bakke kan komme til å foreta et tilsvarende overfall enn at Persson gjør det igjen. Sjelden eller aldri har jeg sett en mer destruktiv og grisete spiller i tippeligaen enn Eirik Bakke.

Det er synd at ingen evner å løfte blikket fra Perssons etterhvert så mye omtalte takling av Bakke og forsøker å se årsaken til at denne situasjonen oppstår.

Dommer Roy Helge Olsen får kritikk for ikke å ha gitt rødt kort i situasjonen, men ingen ser ut til å se at hans opptreden tidligere i kampen er en direkte årsak til at kampen kuliminerer med en i overkant stykk takling fra Perssons side. I overkant stygg fordi den ikke resulterte i noen skader. I overkant stygg fordi det var flere lignende situasjoner tidligere i kampen.

Særlig etter ca 28 minutter når Bakke går på med dødsforakt og feier ned Veigar Pall Gunnarrson med 10 - 15 meters tilløp. Der og da skulle Bakkes tippeligadebut vært over, da hadde heller ikke situasjonen med Persson oppstått senere i kampen.

Brann spiller bevist stygt gjennom hele kampen. Det er en taktikk de benytter seg av på bortebane, i allefall hvis man skal tro dem som har sett Brann ofte på utebane i år. Når de så for lov til å holde på med fanteriet sitt uten at dommeren tar affære, så er det dessverre slik at før eller senere er det noen som ryker en sikring i topplokket og tar igjen. Denne gangen var det Persson en sympatisk fyr og en meget god fotballspiller. Men som sagt så lenge man ikke evner å løfte blikket å se helheten i en sak så strander vi med denne typen platt debatt.

12.sep.2006 @ 16:10:49
Postet av: Sylvia B

Heia Bakke og heia Charlie!!!

Har vi hatt en bedre utlending noen gang i Tippeligaen? Jeg bøyer meg i støvet.

Charlie er vår mann.

Persson, du har gjort noe j*?!ig stygt. Selv om du står fram som om ingenting har hendt så plager dette deg innerst inne. Det betyr at du har en samvittighet. Stå på videre, men du burde vært ute i noen kamper.

12.sep.2006 @ 16:12:58
Postet av: Halvor

Matta kommenterer kamper. Jihhhhaaaa!!
Matta sin blogg. Johhhho!
Matta som spiller. WOHOOOO!

Persson sin takling. Stygg sak!

12.sep.2006 @ 16:14:18
Postet av: Knut Tørnøy

Til NEC:

Brann spiller stygt?

Vunnet fair play prisen 4 av de 5 siste sesongene.

Hva begrunner du dette med?

Når folk ikke vet hva de snakker om blir jeg oppgitt.

Brann er jo Norges mest underholdende lag og spiller sjeldent stygt.

Heia Løv-Ham (som selvsagt hadde slått Brann).

12.sep.2006 @ 16:17:09
Postet av: Rogge

NES...

Er du en skrulling?

Brann spiller bevisst stygt. Persson sympatisk. Ja mulig alt dette er sant. Men taklingen NES, taklingen. STYGG!!!

Det handler debatten om.

12.sep.2006 @ 16:19:01
Postet av: Erlend

helt enig med deg. Det var en takling som fort kunne endt i et år på sidelinjen. Når ballen i tillegg allerede har blitt spilt, bør NFF sette et eksempel. Hvor stygt skal man da kunne takle før man får det røde? gi ham en eller to kamper, ellers kan det fort virke som det er fritt frem her i landet!!

12.sep.2006 @ 16:19:06
Postet av: Kallemann

Noen har ikke skjønt det. Som denne NES personen.

Tidligere kamper, Persson fin fyr (kjenner du han?), Brann spiller stygt (?), Bakke burde vært utvist.

Uff denne var lei. old deg til saken.

Persson fin fyr, men forferdelig takling. He he

12.sep.2006 @ 16:21:22
Postet av: Janne*Thor

Nei nei nei NES.

Hva har dette med at Persson er en fin fyr å gjøre?

Taklingen var grusom.

12.sep.2006 @ 16:22:49
Postet av: Harald

Soleklart rødt!!!

12.sep.2006 @ 16:23:27
Postet av:

Dette blir for dumt.. Bare Persson selv kan si om han taklet for å skade Bakke...

12.sep.2006 @ 16:31:59
Postet av: stig

person skulle vært utestengt for resten av sensongen.

12.sep.2006 @ 16:32:31
Postet av:

dommeren skulle vært utestengt for å ikke gitt RØDT KORT............

12.sep.2006 @ 16:34:07
Postet av: Brynepatrioten

Hei ijen.Såg d va så mange kommentarer at eg måtte bare lese dei,men den til NESevis va heilt på tryne.E du skadd i hove eller noge sånt?

12.sep.2006 @ 16:41:09
Postet av: Håkon

Persson er høyt oppi lufta før bakke dytter vekk ballen. Han hopper opp mot ballen, riktig nok med knottene først, og Bakke sklir dit han lander. Han kunne på ingen måte ungått sammenstøtet siden han allerede var langt oppi lufta. Grisete å gå inn med knottene først slik, men INGEN KAN SI AT PERSSON GIKK INN FOR Å SKADE EIRIK BAKKE! Det blir for dumt.

12.sep.2006 @ 16:41:43
Postet av: Kai

Persson burde ha 20 kampers karantene!

12.sep.2006 @ 16:41:58
Postet av:

har dere ikke noe annet¨å gjøre

12.sep.2006 @ 16:58:25
Postet av: Lars

AMEN! bra å høre at det fins fornuftige folk her ute som jobber me fotball på en eller annen måte! viss dommeren ikke ser noe som er helt horribelt så får det bli hans problem ikke hele fotball-Norge sitt! dette her er en stor-STOR skandale! jeg er Brann-fan og må si at jeg ikke klarer eller klarte å glede meg over seieren i går. Det var fryktelig å se det som skjedde og eg blir fremdeles uvell og forbanna av å tenke på det!

12.sep.2006 @ 16:59:22
Postet av: einar øfsti

Skal ikke si så mye, da det meste i denne debatten er sagt. Personlig er jeg av den oppfatning at dette er en solid takling! Tror ikke denne Persson gjorde det med vilje, for da hadde sannsynligvis Bakke vært ute av kampen på et tidligere tidspunkt. Det første som slår meg er sammenligningen med Stoltidis takling på Per Ciljan Skjelbred i mesterligaen for ca et år siden, og det påfølgende mediekjøret. Synes selv ikke at det er pent å se på slike taklinger da dette i verste fall koster fotballkarrierer, samtidig så er det sånt som kan skje. Men å si at det er er planlagt synes jeg er å ta i. Noe som sånne situasjoner får meg til å tenke på, er hvor viktig det er at Silje Johannessen og NISO (Organisasjon for idrettsutøvere) får kjempet fram en forsikringsavtale som gir invalide idrettsutøvere erstatning hvis de må legge opp som et resultat av sånne/lignende årsaker.

12.sep.2006 @ 17:00:04
Postet av: Dag

Glimrende kommentar av Matta. Han har som regel kloke uttalelser om fotball. Svensken skulle selvfølgelig vært utvist i kampen og FRA NORGE! Særlig ettersom han ikke tar kritikk, selv etter å ha sett tv-bildene.Slike kriminelle trenger vi ikke her -dra hjem til Sverige.

12.sep.2006 @ 17:01:01
Postet av: Corran

Her skulle NFF ha gått inn og gitt spilleren 5 kampers karantene. Hvorfor kan de gi spillere straff ut i fra tvbilder for en liten albue eller knuffing (som self ikke skal godtas) og ikke slå ned på en slik takling som dette. Dette minner meg om taklingen fra Kean på Håland noe som ødela sist nevntes kariere. Persson går inn i taklingen på en måte som han vet er farlig. At Bakke i dag ikke sitter i rullestol er flaks. Dette er den styggeste taklingen i tippeligaen i år. Når de sier i NFF at de ikke kan gi ham straff pga at dommeren så situasjonen så blir det feil. Dommeren innrømer jo at han ikke så situasjone skikkelig og derfor ikke gir rødt. Hadde han sett det så hadde han gitt rødt kort (noe han sier han er irritert på seg selv for i dag). Og de inkompetente personene som forsvarer dette med at Bakke skulle hatt flere gule og vært utvist når dette skjedde e jo helt på jordet. Ja Bakke hadde en del på kanten, men det er sånn det spilles fotball på toppnivå, men ingen taklinger i kampen var i nærheten av denne og deet var ikke en takling men et overfall. Og va MA gjorde i etterkant er en annen diskusjon men han satt i alle fall ikke en fotballkariere i fare eller gjorde noe som kunne skadet en spiller for livet. Og til slutt vil jeg si meg enig med dem som sier at Stabækk burde grepet inn ovenfor spilleren og ikke forsvart ham. Men såpass tak er det vel ikke i dem

12.sep.2006 @ 17:16:01
Postet av: Gudleik

Faen ass det går faen meg ikke ann å si at Persson prøvde å brekke beina hans!! Og Martin Andresen er jo helt gal!

12.sep.2006 @ 17:16:47
Postet av: A

Helt enig med deg, Svein.
Vi som kjenner til hva som foregår i eliteserien av klyping, tjuvtriks, overspill og annet tull vet at slike ting har og vil dessverre alltid finnes. Men det Persson gjør i går er helt horribelt. Uansett hvor mye/lite personlig motiv eller intensjon som ligger bak kan ingen si at han ikke hopper inn på en akseptabel måte. For i det hele tatt å finne på noe sånt må det ligge vilje bak. -Og dersom Stabæk, NFF eller noen andre mener at det er ok "å bli litt ivrig" må de begynne å ta ansvar for spillerne, ungdommen og TV-seerne. Det er nok vold i verden fra før. Da kan man ikke ved et stille samtykke akseptere slike hendelser på fotballbanen. Slike overlagte taklinger som er langt over streken må straffes, UANSETT!!!
Hvilke triks Andresen, Borgersen, Valencia, Kippe, Riseth og alle de andre sleipingene holder på med hører ikke hjemme i denne diskusjonen. De nevnte spillerne og andre må gå i seg selv. De setter seg selv altfor ofte i et dårligere lys enn de trenger.

-Og til slutt: Synes ikke du er en så verst kommentator, Svein. Mange som er verre, særlig i avisene...

12.sep.2006 @ 17:24:34
Postet av: Von Blossom

Rødt kort ja, utestengelse nei. Persson sa han var glad Bakke ikke ble skadet. Hvordan kan du få deg til å si det var med vilje? Hadde dommeren lagt lista lavere for hva som ble tillatt hadde det aldri skjedd. Komplett idioti fra dommeren. Blåste 2:10 min før minimum tillagte tid var over også.
Burde aldri få dømme igjen.
Matta ta deg en bolle!

12.sep.2006 @ 17:31:19
Postet av: NES

Hva er vel en debatt uten motstridende argumenter. Det er mange som har en mening om denne saken uten at de har sett hele kampen. Da blir kvaliteten på innleggene deretter. Det eneste jeg gjør er å heve blikket og sette saken i en sammenheng.

12.sep.2006 @ 17:35:11
Postet av: hhhhhhh

herregud tror dere det var bevisst!!dere er jo helt bortreiste!!!roy keane sin takling på alf inge håland var planlagt derfor ble håland skadet..hvis det var planlagt ville han vel ja..og som er nevnt før her: hvis dommere n hadde gjort jobben sin skulle bakke vært ute forlengst..samtidig vil jeg nevne disse tafatte linjedommerne..når bengt seternæs blir "drept" av bjørnar holmvik i første omgang..da spør dommeren linjemanne: så du no? oja det var alanzinho..så får han gult kort!de er bortreiste..de tørr ikke å ta egne avgjørelser..dommeren peker en vei, linjemannen peker etter der han peker..!!!tragisk_!"!!!!!

12.sep.2006 @ 17:56:21
Postet av: begynn å grin a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Syns kanskje han burde ha fått rødt kort, men det hadde jo ikke vært en sak i dag, hvis Roy helge hadde vært en litt bedre dommer. bakke burde ha fått rødt lenge før jokke fikk sitt gule!!!!!!!! det var bakke og resten av brannlaget som vartet opp til kalas. gashi burde også fått rødt lenge før! gashi hvor er lappen din? gashi hvor er damen din?
og judas selv (andresen) burde ha fått rødt han også for en sexuell forbrytelse. hvis han ikke har forstått det så er det ikke lov å beføle andre under kampen. jævela soper

12.sep.2006 @ 17:58:53
Postet av: martin andresen= sexuell frustrert!!!!!!!!!!!!

for de som ikke vet det så har martin andresen gjort akkurat det samme, så han burde vel ikke snakke så jævelig høyt. den kåte grisen. bøg ass!!

12.sep.2006 @ 18:05:33
Postet av: triste-mathisen

hvem tror du at du er din bedømmende kommentator? hekseprosessen du har startet mot persson burde heller være rettet mot deg. du kan ikke dømme hva Persson mente med taklingen. dette er fotball og slike taklinger forekommer titt og ofte. hadde du skrevet det samme hadde det vært din egen sønn som taklet?
alle vet du sympatiserer med lag fra den sørlige og vestlige regionen av fotballnorge og jeg klarer ikke se at du ville hatt de samme meningene hadde det vært en start-spiller som hadde utført taklingen.
Jeg velger å tro på persson når han sier at han var ute etter ballen og at han ikke ønsket å skade bakke. en slik tankegang preget av konspirasjoner (som du har) ødelegger og sverter fotballen noe som står i stil til det andresen prøver til stadighet å utføre på fotballbanen og som du klarer, med å spy ut usmakelige kommentarer i både muntlig og skriftlig form. propagandaen du prøver å formidle er farlig og en slik holdning kommer bare til å bli vendt mot deg.

12.sep.2006 @ 18:11:13
Postet av: homo - svein

var selv på kampen.....
hadde du prøvd å se litt på kampen kunne du faått med deg at Gashi og BAkke i 93 minutter gikk å tacklet i stykker Alanzhino, de fikk god hjelp av Dahl også.........
Så dra tilbake til det hellvetes start området ditt!!!!!!

12.sep.2006 @ 18:17:35
Postet av: Anti-Matta

Taklingen var stygg, men det er er ondsinnet av deg å hevde så bastant at Jokke siktet og prøvde å knekke beina på Bakke. Det bør du som ekspertkomentator holde deg for god til å hevde

Hadde Roy Helge gjort jobben sin tidligere, hadde det ikke vært noe å si på om Bakke hadde vært utvist ved minst 2 anledninger og situasjonen hadde ikke oppstått. Den direkte årsaken til at tacklingen ble stygg av Jokke er at han blir holdt igjen av Andresen i forkant og dermed taper det tidels sekundet som gjør at han selv ikke får Bakkes knotter i leggen. Ja, tacklingen var stygg, men når Bakke gjennom kampen spiller helt på og over grensen må han bare forvente å bli tacklet hardt tilbake

12.sep.2006 @ 18:20:03
Postet av: freud??

det er du som er ondsinnet med den jævla propagandaen din. har aldri hatt sansen for deg, men nå har du virkelig gått over streken med å imitere freud. sverte en spiller på den måten gir meg lyst til å ta samme takling på deg. du er farlig for fotballen. hvis det skulle komme hevnaksjoner mot persson både på og utenfor fotballbanen er du blant de ansvarlige..

12.sep.2006 @ 18:30:12
Postet av: Santire

Snakk om mange usakelig kommentarer på denne siden! Folk trekker inn blandt annet Martin Andresen og sier "se hva han har gjort" hva slags barnehageholdninger er dette? Seriøst, når man ser på en enkelt situasjon så la oss nå forholde oss til denne situasjonen, "jammen han var slem først" kan ikke forsvare at en spiller går inn for å ødelegge en annen spiller!

Nå skal det sies at jeg er Brannsupporter av hele mitt hjerte, og har sett MANGE Brannspillere gjøre grusomme taklinger opp igjennom årene! Men saken er her at i denne situasjonen så burde Persson vært kastet på hodet ut av kampen med rødt kort og minst 3 kampers karantene!! Det passer ikke at en spiller går bevisst inn for å skade andre spillere i norsk tippeliga!

Det komiske i situasjonen er jo at dommeren har gått tilbake på situasjonen og sagt "det skulle vært rødt" men NFF gjør ikke noe med saken. Trenger ikke noe videoavgjørelse her, dommeren har jo sagt at han tok feil! spiller forsåvidt ikke noen rolle hvordan han har kommet fram til at han tok feil, men fakta er at dommer som dømte kampen har innrømmet feil!

PS: Det er veldig trist å se at folk ikke klarer å holde seg saklig i en diskusjon! skjerp dere folkens!

12.sep.2006 @ 18:31:31
Postet av:

du (santire) argumenterer om saklighet og samtidig hevder at spilleren bevisst prøver å ødelegge en annen spiller?
se deg sjøl i speilet før du kommer med slike USAKLIGE kommentarer. verken du eller svein "tror-han-er-gud" mathisen vet hva persson tenkte i forkant i situasjonen. ingen har gitt dere krefter til å kunne "lese" hva han ville utrette med taklingen. han påstår selv han ville ta ballen og tror han på det

12.sep.2006 @ 18:41:02
Postet av: Sindre

Slapp ikke Bertelsen straff etter at Øvrebø viste ut feil mann i første serierunde? Burde da ikke Førsund slippe karantene også? Er det ikke den samme saken? Er Rune Pedersen litt FFK-fan? Hvor mange spørsmål er det mulig å presse inn i et innlegg?

12.sep.2006 @ 18:45:15
Postet av: stein eh

Her er det 2 lag som begge forsvarer lag-kameraten sin. Helt greit. Viser at det er tøft i toppen av Norsk Fotball og at det er stor vilje til å vinne sluttspurten og slå seg på brystet og være best (selv om vi det ofte viser seg at det er et stykke igjen iforhold til evnen). Dette er såvidt jeg har fått med meg igjennom en aktiv karriere og 35 års interesse og arbeid med fotball på høyt nivå i 15 år en fysisk idrettsgren. Men BITTELITTE GRANNE ydmykhet fra i dette tilfellet Persson når han uten den minste tvil begår en handling som er helt på kanten til det forsvarlige og millimeter fra et rødt kort...... BITTELITEGRANNE ydmykhet i etterkant her ville nok ikke skadet Persson noe særlig, men heller stilt han i et, om mulig, mer sympatisk lys etter kampen. Skulle tro at den selvutnevnte kommunikasjonsguru Ingebrigt Steen Jensen hadde satt av tid med gutta sine til en liten prat om hvordan kommunisere i media på ulike nivå, men neida, Norsk Fotball her representert av Stabæk har fremdeles mye å lære.

Men at den utøvende makt i det evinnelige og akterutseilte paragrafrytteriets høyborg NFF ikke evner å bruke de små grå og de det har lært igjennom nasjonal og internasjonal håndtering av fotball i moderne tid, får meg til å fristes til å instruere en haug med ballgutter til mitt eget lags neste hjemmekamp til å trille ballen i mål når de svartkledde ikke ser det !!! Dere som følger med i fotballens verden ser nok sikkert poenget mitt.


Nå må NFF for Fotballens beste bruke bedre skjønn og være mye klarere i sine uttalelser. Det er DERE som skaper holdninger og setter dagsorden hvis dere mot formodning ikke skulle fått det med dere. "Pinlig" er det første som slår meg når dere sier at videodømming ikke er tillatt i 2006. Da kan man jo bare bryte reglene hver gang man har muligheten til det da, og ødelegge verdens vakreste idrett...... Med dagens gigantiske medieavtaale her i Norge bør det ikke være noe problem for NFF å benytte videopptak fra de fleste vinkler i etterkant av kampen for å skille mellom rett og galt i en situajon der mannen i svart ikke får med seg alt som skjer. Dette er ikke synsing, men fakta. Opptil 10 kamera er i bruk på Tippeliga arenaene pr. kamp. Det har dere vel råd til, hvis ikke de midlene gikk direkte til Jersey og den omdiskuterte Mr. Hauge.

Bruk litt tid til å tenke på at vedkommende dommer i svart ikke er mer enn et menneske han\hun heller. Så gjør dere selv en tjeneste NFF. Nå må dere slutte å sy myke puter under disse dommerne, men heller bistå de med klare uttalelser og hjelp i etterkant av situasjoner, for de kommer som perler på en snor, det er ihvertfall helt sikkert.

JEG, er ikke 100% sikker, men 200% sikker på at FIFA hadde reagert mot Zidane i etterkant av VM-Finalen ved bruk av videobilder, dersom ikke en våken 4 dommer etter mye om og men meddelte kamplederen Zidane's nedskalling av en motspiller.

Er det virkelig noen som tror at ikke FIFA hadde brukt TV-bilder i etterkant av kampen og straffet Zidane dersom ikke 4 dommeren hadde fått dette med seg ?? Er vi virkelig blåøyde julenisser enda her på bjerget det blå ?? Vær så snill....våkn opp !!!

Poenget i denne saken må være at våre "små" som ser dette her skal se at de "store" klarer å være rettferdige og at det ikke lønner seg å jukse. Ikke så ulikt andre aspekter her i livet.


Ta kaldt vann i ansiktet nå, og ikke ta dere så jævlig selvhøytydelig !! Det er alle tjent med, i dette spesifikke tilfellet ikke minst Persson og Pedersen som fremstår som taperne i sine uttalelser i etterkant av denne saken. Pinlig.....og ikke mye eksempler til etterfølgelse.

Bra at Matta tok tak i dette, men enda mer viktig er det at de involverte tar tak i det !


PS.
Tipper vi vinner 22-0 til Søndag hvis alle ballguttene mine gjør som de skal og scorer 2 hver........

Lurer på hva NFF sier da ?

12.sep.2006 @ 18:59:14
Postet av: STABÆK FAN

Ja det var en stygg takling men som en sier at hele Stabæk skal skades er vel litt drøyt?

12.sep.2006 @ 19:04:00
Postet av:

greit nok og ta tak i dette, men måten matta gjør det på gjør meg kvalm. går på sverting av person, noe du stein sier deg enig med med tanke på rosen du gir mathisen. du ødelegger din faglige artikkel med å påstå at det burde kommet ydmykhet fra perssons munn. holder det ikke med å si at han er glad han ikke ble skadet? dette er en del av fotballen, og han prøvde å ta ballen. det som du ikke nevner med et ord er det som skjer i etterkant med andresens kliping noe som ikke har noe med fotball å gjøre. du hevder persson og pedersen er taperne? jeg vil heller påstå at taperne er mathisen og hans tilhengere som er ute etter "å ta" persson og den klysete oppførselen til andresen som kaptein går foran med et godt eksempel, og viser hvordan man skal reagere på fotballbanen. det som er pinlig er din (stein) endimensjonelle artikkel som er med på å hive bensin på bålet i jakten på persson

12.sep.2006 @ 19:15:34
Postet av: Pondus

Jeg kunne ikke vært mer enig i dette, Svein. Et sted må man sette en grense, og Persson gikk over den i går.

12.sep.2006 @ 19:17:02
Postet av: Sakligheten

Stygge taklinger forekommer til enhver tid i fotball. Å påstå at alle disse går inn for å skade motstanderene blir et skudd langt ved siden av skiva. Å i tillegg dra frem tidligere episoder som "skulle" medført at Bakke ikke var på banen i det aktuelle tidspunktet blir også å skyte forbi skiva. Å dra inn Martin Andresens tidligere eskapader blir enda mer borti natten.
Ifølge regleverket skal tofotstaklinger belønnes med rødt kort - enkelt og greit ferdig finale.
Det som blåser opp hele saken er jo Perssons "usympatiske" holdning dagen derpå. Men jeg skjønner ham: innerst inne forstår han at han har gjort et overtramp og behøver ikke høre det fra alle og enhver hvor stygg han var i den situasjonen. Tipper at det kommer en telefon fra Nadderud til Bergen i løpet av noen dager og saken er ute av verden.
NFF viser enda en gang sin inkompetanse ved å gjemme seg bak regelverk og paragrafer. Men slik er det nå - på tide med en yngre garde på kontorene på Ullevaal? Noen som faktisk innser at vi lever i 2006 og har ting som repriser og videobilder som kan renvaske/straffe de RETTE spillerene?
Uansett, saken dreide seg om Perssons takling på Bakke og ingen kan vel påstå at den ikke var over grensen?

12.sep.2006 @ 19:34:51
Postet av: vet kke

det skulle vært 3 kamper`s karantente minium!
det var jo soleklart rødt kort jo!

12.sep.2006 @ 19:51:30
Postet av: Anders

Må si jeg er jevlig forbanna lei alle tomsingene som driver og kritiserer andresen for at han blir sint i denne situasjonen med bakke. Bare en jevla tomsing ville stått stille og se på, uten å reagere, uten å bli fly forbanna på stabækspilleren. Du skal faen meg være bra puddig for ikke å reagere i denne situasjonen. Han kunne drept bakke hvis bakke hadde seilt framover med overkroppen, han kunne brukket beina. Han kunne endt i rullestol i lang lang tid. Og allikevel er en del tanketomme tullinger her kritisk til at andresen faktisk reagerer.

Enten er dere en gjeng med pysete guttevalper uten baller i det hele tatt. Dere hadde vel bare klappet bakke på ryggen når han blir most ned. Forbanna idioter. Spar oss kvegpreiket deres. tomsinger.

12.sep.2006 @ 19:53:48
Postet av: Jan

Fredrik skriver lenger oppe : "Hva tilsier at Persson prøvde å skade Bakke ? Så det sånn ut ?"
Svaret på det Fredrik er "Ja". Og det er hevet over enhver tvil at den svenske idioten har den hensikt. Ingen ved sine fulle fem går inn i en tackling på den måten, og Mathisen er i sin fulle rett til å dømme her.

12.sep.2006 @ 19:54:46
Postet av: andy er en idiot

Andy sier:"Slapp av a Matta. Du burde da heller berømme at det fortsatt finnes spillere som er villige til å blø for drakta si! Bakke er i trening idag han, hva tar du sånn på vei for? 6 kamper karantene? Våkn opp"

Så du er så komplett idiot at siden det gikk bra DENNE gangen så er det helt greit? Da skal vi bare glemme stabækspillerens forsøk på å brekke bena på motspilleren. DU er en forbanna idiot, vennligst ikke legg ute kommentar som ikke henger på greip. Tulling.

12.sep.2006 @ 19:57:16
Postet av: ...

idioter,er det mulig å se så mange idiotiske innlegg på et helt forferdelig artikkel!!

enig med at taklingen skulle värt rödt kort,men det som folk glemmer her er at RHO ikke gjör jobben sin igjennom hele kampen,Brann burde fått Bakke utvist i 1.omgang,m flere! Det er brann som spiller som noen hjernelöse idioter,men det ser selvpölgelig ikke dette hylekorpset i målbo landet Norge,gud for et hykklerisk land å folk!

12.sep.2006 @ 19:59:15
Postet av: Bjørn S

Er mest enig med deg Matta. Dere som ser etter helheten osv gå tilbake å se tilløpet til Persson en gang til. Bakke er lett synlig foran til høyre for ham og det skulle være åpenbart for Persson at han ikke vil nå den ballen.
Kan ikke trekke seg sier noen?? De kan umulig ha spilt fotball selv - klart du kan skifte vekt, trekke bena til deg, presse tærne ned og ikke minste sikte til side for Bakke sine bein -og hevde noe annet er sludder. Og når begynte noen å takle "ballen" med to strake bein og knottene først ?? ALDRI, her går svensken inn med tanke på at; vel treffer eg ikkje ballen så vil eg definitivt ta mannen. Taklingen er det nærmeste jeg har sett mordforsøk i tippeligaen i år - og uansett klubb tilhørighet, så burde reaksjonen være rødt kort, noen kampers karantene, en uformell utalelse fra treneren om at dette er ikke noe Stabekk står for og vil bli forbundet med - + en straight 10 ords beklagelse fra Persson og så går vi videre.

At ikke dommeren kan gjøre noe i ettertid er greit - han har vært voksen nok til erkjenne at han ikke var helt på høyden - men at Rune Pedersen og NFF - de godes forkjempere - skal vaske sine hender og la vær å ta ansvar er skammelig. Rundt om i dette landet trener vi ti-tusen vis av fotball elskende barn/ungdom vær eneste dag og vi voksne prøver å være gode forbilder - og da burde NFF/Pedersen være sitt ansvar bevist og finne en passendes straff - ellers undergraver de bare sin egen autoritet.
Å late som om om video bevis ikke eksisterer blir jo bare helt patetisk og uverdig NFF.

12.sep.2006 @ 20:00:01
Postet av: Jørgen R

Er så jævla lei av patetiske ledere som ikke tar ansvar - Rune Pedersen gå av!
Gårsdagens takling er for meg utestengelse på livstid hverken mer eller mindre! Og navnebror spar deg for de utrolige usympatiske kommentarene dine, skam deg!

12.sep.2006 @ 20:16:32
Postet av: GO PERSSON

JAJA....

Ryktene sier at branns taktikk er å spille stygt på bortebane. Kilden er egene supportere.

Med dette i minne, vil jeg si at persson er en mann av de store dimensjoner. Hadde dommeren gjort jobben sin, ville bakke vært i dusjen før taklingen. Brann spilte gris hele kampen, og jeg håper du, Matta, har sett dette. Taklingen til Persson var en konsekvens av en dårlig dommer og et brannlag som spilte stygt. Persson tar annsvar og blør for drakten. Herlig!

Ja, han skulle hatt rødt, ingen tvil om det. Men, Roy Helge Olsen er, og har alltid vært en dommer som ikke mestrer å dømme. Det så man under hele kampen, og det så man i situasjonen med Persson.

Jeg synes Andresen burde holde seg for god til å angripe Persson, som han har gjort i media.

SØK LITT PÅ YOU TUBE, SÅ SKJØNNER DERE!

12.sep.2006 @ 20:24:08
Postet av: Vi tar gull 06

Det er jo faktisk 2 gangene denne sesongen Persson har en vannvittig stygg takling på en motspiller og får gult i stedenfor rødt, noe han skulle hatt begge gangene. Dumt av martin å klype han i brystvorten, men han er faktisk kaptein og jeg skjønner at han blir forbanna når noen er stygg med lagkameratene hans. Hvis noen mener at det ikke var menningen av Persson å skade Bakke får de ta en titt på taklingen en gang til. Han kommer læpende med 2 strake bein midt på leggen til Bakke. Stygt og utrolig provoserende. Hadde det vært noe ydmykhet og rygg rad i Stabæk hadde de slått veldig hardt ned på dette. Den kunne faktisk ha ødelagt karrieren hans. Jeg er så enig med Truls Dælhi som mener at Bakke bør politiannmelde det!

12.sep.2006 @ 20:57:27
Postet av: helvete fryser til is før brann tar seriegull

en kaptein skal gå foran med et godt eksempel og det at du Vi-tar-gull-06 sier "men han er faktisk kaptein" forteller jo litt om holdningene til brann-fansen. nettopp det at han er kaptein burde være årsak nok at han ikke reagerer med en slik oppførsel. tror persson ønsker at han hadde fått rødt kort etter alt tumulturet som har gått mot hans person i etterkant.
helvetet fryser til is før paraplyfolket får seriegull. spis torosuppen og kjøp paraply

12.sep.2006 @ 21:16:47
Postet av: mathisen=brann

her har dere en fin konspirasjon til alle dere som tror persson ville ta bakke:

svein mathisen=tv2 nettavisen=bergen=brann=uthenging av persson som spiller på konkurrende lag. alle vet mathisen sympatiserer med brann

ville du skrevet samme artikkel herr mathisen om det var din sønn, unge herr mathisen som tok samme takling?

12.sep.2006 @ 21:20:41
Postet av: Knut Reidar Dovland

Det må jo være helt bak mål at dommerene ikke ser den slags ting, det er jo også 2 som springer på sidelinjen. Hvorfor skal dommersjefen og NFF altid støtte de som er på banen og gjør åpenbare feil, enkelte av dommerene har vel også plaserings problem.
Syns det er feil med regelverket når det ikke kan gripes inn i etterkant, kansje dommere også burde få kort / utvisning for noen kamper.
Send svensken heim og ikke la han spille kamp før til neste år, slike svin må finne seg noe annet å gjøre. Hele NFF virker på meg som molboe.

12.sep.2006 @ 21:41:01
Postet av: Justice

DU må se helheten Mathiesen. Hva med Bakkes takling av Pall Gunnarson i 1. omgang? Han ble meiet ned med hensikt bakfra av Bakke som ikke har sjans på ballen. Gunnarson har ikke nubbesjans til å se at Bakke kommer. Selv Semb sa den taklingen var mørkegul. Den er minst like stygg som Persons takling. Begge taklingene fortjener rødt.

12.sep.2006 @ 21:54:58
Postet av: Santire

Seriøst mange folk som ikke ser alvoret i denne taklingen.
Hva med å glemme alle de andre stygge taklingene for et lite øyeblikk men holde fokus på situasjonen som artikkelen dreier seg om!

Folk må kunne se at slike taklinger IKKE skal finne sted i tippeligaen uansett hvem som gjør det! Det som gjør denne taklingen til en ekstremt farlig takling er at Bakke sin fot ligger dønn stille på en "hard" overflate dvs når Persson kommer med knotter først og treffer Bakkes bein så skal det ikke mye til før man hører en stygg "knekk" lyd og en spillers karriere er ødelagt! Taklingene som Stabækfansen viser som Martin Andresen gjør i en kamp fra 2001 samt taklingen som Bakke selv gjør i 1. omgang er ikke i nærheten så farlig for motspiller som Persson taklingen!

Folk må lære seg å skille mellom stygge taklinger og direkte FARLIGE taklinger!

Dere kan jo YOUTUBE Andresen taklingen og se hvor for motspilleren kommer seg opp på beina etter taklingen og deretter se hvor fort Bakke kom seg opp. Andresen i 2001 taklingen har faktisk begge beina FORRAN motspiller og treffer ikke motspiller med noe annet enn sine egene hofter!

Men for all del, jeg skal ikke klage. Bakke ble heldigvis ikke skadet og Brann vant kampen.

12.sep.2006 @ 22:20:36
Postet av: Paul Rikard

Her må kubben ta ansvar å gi spilleren karantene. klubben Stabæk må vere så voksne at dei gir han noen kampers karantene. Han kunne fort ha lagt fotball karieren til Eirik Bakke i grus. takk gud for leggbeskytterar. Nff må og ta i bruk video dømming i slike tilfeller så dette..

12.sep.2006 @ 22:48:53
Postet av: Hjelpe meg, da!!

Begynner å bli kraftig irritert på alle som kritiserer at enkelte trekker inn episoder fra tidligere i kampen i denne diskusjonen. Det at dommeren godtar at brann spiller så stygt som de gjør i første omgang åpner jo for styggere spill fra begge lag! Hadde han slått ned på grisespill fra starten av hadde vi fått en renere kamp, og sannsynligvis ikke hatt denne diskusjonen i det hele tatt. Når dommeren godtar stygt spill oppfordrer ikke det til å følge reglene! Tillater dommeren at ett lag spiller stygt, provoserer det de andre til også å ta litt hardere i, snille gutter vinner ikke i slike situasjoner! Synd, men sant! Ikke misforstå, jeg er helt enig i at taklingen kvalifiserer til soleklart rødt kort, men å si at alt som har skjedd tidligere i kampen er irrelevant i denne sammenhangen fremstår som veldig trangsynt, da det er dommerens ignoranse av grisespill gjennom hele kampen som gjør at enkelte spillere ser muligheten til å slippe unna straff for stygge taklinger!

12.sep.2006 @ 23:04:04
Postet av: z felt 13

svensken skulle hatt rødt kort og 6 kamper karantene for taklingen men for utalesenne og oppførsel etterpå skulle han vært utestengt fra al norsk idrett-- ut me pakket --

12.sep.2006 @ 23:11:24
Postet av: Tv2.... mongokanal

Du kan bare stikke den feite hånda di langt opp i rasshølet på tv2, davy wathne og brann som betaler deg feite lønninger for å vinkle fotballen slik du gjør.
Brann spillte stygt gjennom hele matchen. Alle med en smule iq skjønner at Brann er vernet for kritikk så lenge Tv2 og davy wathne har rettighetene til norsk fotball.

12.sep.2006 @ 23:12:29
Postet av: Tone

Stygg takling? Ja, det er vel ingen som er uenig i det, men derifra til å påstå at Persson med VILJE FORSØKTE Å SKADE Bakke? Unnskyld meg, Mathisen - men hva vet vel du om det???? Tankeleser, eller?

12.sep.2006 @ 23:53:04
Postet av: Morten Mus

Tone. Hadde du fulgt litt med så hadde du vist at Persson innrømmet at han prøvde å skade Bakke, men han trodde at det var Martin Andresen, for han skulle hevne at Andresen hadde holdt han i drakten.

Greit å ha litt peiling før du angriper folk eller hva?

13.sep.2006 @ 00:28:08
Postet av: Per

Fullstendig enig med Svein Mathisen.Taklingen er grusom. Svensken er en skam for fotballen slik han har oppført seg og har svart senerw. Ledelsen i Stabekk er heller ikke noe bedre når de egentlig forsvarer taklingen. Det er en skandale at slike taklinger i ettertid ikke kan straffes. 6 kampers karantene er minimum. Egentlig burde han vært ute for resten av sesongen. SKAM DERE STABEKK. DERE SETTER FOTBALLEN I VANRY.

13.sep.2006 @ 01:50:34
Postet av: Bjørn

Fullstednig enig med Svein Mathisen! Men dersom ikke videodømming er tillatt kan heller ikke Arnar Førsund frifinnes. Man kan ikke bruke video i ett tilfelle og ikke i et annet.
Hvor er logikken? Dette har ikke noe å gjøre med hva dommeren har sett/gjort og dømt. Dette er helt på trynet! Nå må dommere og forbund våkne!

13.sep.2006 @ 09:42:47
Postet av: Bjørn

Hei, du Tv2.... mongokanal!
Du kan legge inn årene med en gang! Slike usakelige kommentarer hører ingen steds hjemme. Innlegget ditt burde ha blitt slettet umiddelbart!

13.sep.2006 @ 09:47:30
Postet av: Peder Pan

Den forbanna svensken kan dra dit pepper'n gror!!!!! Viss jeg ser den dritten på gata tar jeg en Zidane og skaller dritten ned. Heia Brann!!!!!

13.sep.2006 @ 09:47:42
Postet av: Konklusjon

1. Taklingen var soleklart rødt kort
2. Persson burde ha vært mer ydmyk og innrømmet at tacklingen var i overkant hard
3. NFF bør innføre videodømming mtp vurdering av røde kort (som er tildelt og som burde har vært tildelt) og følgende av disse
4. Media har vært i overkant hissige i heksejakten på Persson
5. Enkelte journalister går vel langt i å antyde at Persson ønsket/gikk inn for å skade Bakke, på grensen til injurierende

13.sep.2006 @ 10:13:28
Postet av: Terje

Svein Mathiesen har helt rett! Persson burde selvsagt vært utvist, men at dommeren fra sin posisjon kan gjøre feil, er slikt som skjer. Men når hele Norge ser at denne taklingen minnner mer om et mordforsøk enn noe annet, er det vel ikke for mye forlangt at forbundet skal gå inn og ilegge karantene for å vise at sånne ting vil vi ikke se innenfor fotballen. Og å påstå at Bakke skulle vært utvist tidligere i kampen, blir helt absurd. Bakke kommer riktignok for sent inn, men det er ingen knotter, han trekker seg da han ser at han ikke når ballen, og det er aldri en farlig takling. Ved siden av Perssons takling minner den om småkosing... Synes også det er riktig av Stabæk å kalle Persson inn på teppet i dag, etter uttalelsene hans til media i går.

13.sep.2006 @ 10:49:03
Postet av: Stig

Helt enig med deg Matta.

Vi har en lignende situasjon i England hvor Ben Thatcher prøver å slå i hjel Pedro Mendes og kun får gult kort. Selv om de internasjonale reglene sier at dommerens skjønn ikke kan overprøves gikk FA inn og gjorde et unntak utfra handligens alvorlighetsgrad.
Ingen kan påstå at Persson går etter noe annet enn å skade Bakke og da er saken så alvorlig at også NFF må ta til vettet å domme han. Bare utrolig flaks gjorde at Bakkes fotballkariere ikke var over.

Persson må og skal få en knallhard straff og det taler jo ikke for han at han ikke er "litt" mer ydmyk dagen derpå.

Stabæk skal ihverfall ha skryt for at de kaller han inn på teppe, så gjenstår det å se hva de gjør......

13.sep.2006 @ 10:49:26
Postet av: Liker ikke meningene dine Matta!!!

Gå å legg deg Matta!!!
Han prøvde ikke å knekke beina på stakkars lille Bakke med vilje. Selvfølgelig var det en stygg takling,men du kan ikke bare si at han prøvde å knekke beina hans. Her blir du litt i drøyeste laget Matta.
Helt greit at Jokke kan bli straffet for hendelsen,men å komme med bemerkninger om at det var med vilje er ubegripelig.
Så langt må da du klare å tenke eller skjønne når du skriver inn denne bloggen.

Du burde skamme deg MATTA.Ikke anklag mennesker før du i det hele tatt har snakket med personen.

Olsen mener at begge går inn i taklingen,Persson kommer selvfølgelig forseint og burde ha det røde kortet,men ikke beskyld han får å h aprøvd å knekke beinet på BAKKE!!!

13.sep.2006 @ 11:06:51
Postet av: Rune

Er det tankeleser du er, herr Mathisen? Nei, du er en rævva kommentator og en STOR idiot!

13.sep.2006 @ 11:26:09
Postet av: FFK fan

Den var stygg. Skadefri så skal han drite seg ut!

13.sep.2006 @ 11:46:15
Postet av: FUGAZI

Synd ikke beinet brakk.

13.sep.2006 @ 12:08:59
Postet av: Magne H.

Må bare få gratulere NFF med nok en gang med å ha fått vist for hele fotball-Norge sin ufattelige udugelighet og innkompetanse!!
Dersom de nå i ettertid, og det til og med etter at dommer har innrømmet å ha gjort en feil i situasjonen, ikke kan gå inn å straffe en spiller der bevisene så til de grader er malt på veggen, da ser ikke jeg HVOR eller i HVILKE situasjoner de i så fall kan ha NOE som helst å si i ettertid for evig og alltid fremover.

Og dette med bruk av "video-dømming"...Rune Pedersen sier at det ikke er innført i Norge og at de derfor ikke kan eller vil bruke det. Men det har de da gjort lenge allerde...! Nevner for eks. situasjonen med Bernt Hulsker, hvor han fikk straff i ettertid etter at han slo en motspiller. Da ble jo bilder og video brukt som beviser!! Betyr det at forbundet den gang gikk mot sitt eget regelverk? Eller brukte forbundet der sitt mye omtalte "skjønn"?! Hvor er "skjønnet" nå da, NFF??!!

NFF har altså her nok en gang vist for alle at de kun er en gjeng med tåpelige paragraf ryttere som gang på gang har blitt lempet av ryggen av sitt eget regelverk!!

13.sep.2006 @ 12:27:05
Postet av: Santire

For å gå enda litt videre. leste en sak i VG her hvor man skal gå tilbake på et rødt kort og gi det til korrekt spiller da TV bilder viste at feil spiller fikk det røde kortet! var vel RBK kampen dette gjaldt.
Så videodømming er greit i ett tilfellet med ikke i det andre! hva skjer i hodene til personer som sitter i NFF egentlig?

13.sep.2006 @ 12:57:17
Postet av: Sindre

1.Det skulle vært rødt. Det er alle enige i, og sånn er det bare.

Vi har regler som sier at det dommeren gjør på banen, skal ha direkte innflytelse over karantenedom. Han fikk gult, ingen karantene. At dette er feil kan diskuteres,men sånn er det bare.

2. Jeg er INGEN Brann-fan, men har sansen for Martin. Og de gangene han tenner er som oftest ved situasjoner som med Bakke nå, eller ved filming. Han er en vinnerskalle. Men Martin har ingen tilnærmede stygge taklinger som den vi så i Brann-Stabæk. Han har temperament, og bruker det når slike ting skjer. Jeg vil hevde at han er en av Tippeligaens mest sympatiske.

Et eks: Brann-RBK... Sæternes feller Riseth etter at Riseth har holdt han 15 meter. Riseth "dør" jo nesten, helt til Martin gir han en "KRAFTsalve". Har aldri sett Riseth reise seg raskere. Det var et magisk øyeblikk.

13.sep.2006 @ 13:49:00
Postet av: Øyvind

Svein er helt på jordet. Hvordan kan du si at Persson prøvde å brekke Bakkes bein? Det er bare noe som du har valgt å tro på selv, det er bare Persson som vet hva han tenkte på selv.
Ellers i Tippeligaen er Persson 2 gule kort på ca.10 kamper og det kan absolutt ikke kalles grisespill. Skal han få seks kampers karantene for at han gjorde feil en gang?
Jeg støtter ikke taklingen hans, men du blåser dette for mye opp. Skaff deg en ny jobb!

13.sep.2006 @ 14:02:33
Postet av: Rune, Bergen

Det som skjer her er noe jeg har sagt hele tiden. NFF er og har vært helt på viddene. Spesielt dommerne gjelder dette. Det ser ut til at det ikke er krav til dommerne lengre. Så mye dårlig dømming som det har vært i tippeligaen denne sesongen skal man lete lenge etter. Og Roy Helge Olsen har vel aldri vært noe særlig til dommer. Det er bare å spørre de fleste supportere og spillere. Mannen klarer jo ikke å dømme riktig og konsekvent. Han kan reagere kraftig på små forseelser og deretter ikke reagere på alvorlige forseelser. Dømmer ujevnt og virker også som han er lite flink til å konferere med linjedommerne og 4'de dommer. Her bør NFF ta ett tak for å få bedre dommerstanden.

13.sep.2006 @ 15:04:25
Postet av: Yngve

Du er en tulling, Matta. Hvordan kan du PÅSTÅ at han PRØVDE Å BREKKE BEINA til Bakke??? Jeg føler meg ganske sikker på at HVIS han virkelig gikk inn for å brekke beina hans, så hadde han klart det.

13.sep.2006 @ 16:57:33
Postet av: Daniel

Slutt å bland inn andresen.Det er persson som er temaet.Persson

13.sep.2006 @ 17:41:37
Postet av: Blaa

Er ikke videre imponert over bloggers resonnementer, men så er vel da heller ikke den gamle storspillerens penn tilstrekkelig kvesset?

Ja, det skulle ha vært rødt kort. Ja, kanskje burde Persson hatt noen kampers karantene. Men heksejakten har da tatt fullstendig overhånd, har den ikke? Hva med et snev av edruelighet folkens?

Alle som var på Nadderud på mandag merket fra første spark på ballen hvilken tenning det var i kampen. Kampen sett under et så spiller Brann hele tiden på grensen av det lovlige, og både Gashi og Bakke har stygge taklinger. Andresen napper konsekvent i trøye til motspillerne, og Alanzinho blir flere ganger lagt i bakken - bakfra.

Mediene evner desverre ikke å se helheten i det hele (de er jo tabloide, tross alt), og stillbildet av Persson som treffer leggen til Bakke, er som bensin på et overtent St.Hans bål.

Hadde ikke Andresen hindret Persson uregelmessig ,hadde aldri situasjonen oppstått. Muligens hadde Persson fått knottene fra Bakkes strake høyrefot i ankelen. Men nok om det.

Tror mange i fotball-Norge koser seg med denne muligheten til å få noe å ta Stabæk på. Laget som alle elser å ignorere, har i år til tider spilt gnistrende fotball, og hvem kan vel sverte et lag som underholder på et slikt nivå?

Oppfordrer alle til å se på Stabæks intervju med både Joakim Persson og Jan Jönsson, og lese den offiselle uttalelsen til Stabæk Fotball. Nyanser er viktige i alle sammenhenger, så også i denne.

Martin Andresen?
Hans uttalelser faller på sin egen urimelighet, da Martin har taklet like ille selv. Forøvrig har Martin aldri vært noen veldig fair spiller, mest på grunn av hans manglende tempo. Ikke prøv å ymte frempå noe annet, jeg har sett han mer enn de fleste.

Vel vel, det er godt det snart er ny serierunde med nytt fokus. Fotball er herlig, på godt og vondt.

Alltid.Uansett.

13.sep.2006 @ 18:22:31
Postet av: Stabæk

denne debatten kan legge seg, vært andre stygge taklinger i løpet av denne sesongen! martin andresen skulle også vært utvist..brenn i bergen brann! Stbæk i mitt hjerte!

13.sep.2006 @ 18:38:26
Postet av: @

Hva er galt med deg? Hvordan VET du at jokke prøvde å brekke bena til bakke?...Du kan jo umulig vite det!!!Det faller på sin egen urimlighet å si noe så dumt som det!Finner det og snodig at du ikke ikke nevner flere ting som kunne ha skjedd...Tenk hvis jokke hadde spillt med skøyter?Det hadde vært stygt det! Eller hva om han hadde på seg slalomstøvler?...Nei, huff la oss takke gudene for det! Matta, ta deg sammen! Dette blir for dumt!

13.sep.2006 @ 20:07:33
Postet av: jaja

Har du drukket matta?Persson prøvde å nå BALLEN.BALLEN,ikke Bakke,men BALLEN(hvis det er noen som har godt syn så ser vi at Persson har blikket mot BALLEN og ikke Bakke). Men Persson kom for seint i taklingen og skulle hatt rødt kort,det er vi alle enige om.Men det er ingen som går og planlegger grisetaklinger( unntatt Roy Keane på Alf-Inge Håland i 2001),det blir for dumt matta.Sier ikke dette for å støtte svensken,men det er enkelte argumenter som å takle med vilje som er helt ute på jordet

13.sep.2006 @ 21:56:14
Postet av: jaja

Forresten,gratulerer med å ha rekorden i kommentarer på innlegget ditt(122++)

13.sep.2006 @ 21:57:53
Postet av: Kristin

hva er det som skjer med denne debatten.Alle er vel enig i at slike taklinger hører ikke hjemme på en fotballbane.selfølgelig må det være lov til litt knuffing,men når en spiller går inn i en takling med begge føttene når ballen er spilt for lengst kan man stille seg selv spørsmålet...????Selv er jeg ihugga brann fan,og sier ikke dette bare av den grunn.Erik bakke hadde noen taklinger som også var på grensen,men det var mer uflaks.taklingen til person så ikke akkurat sånn ut. Er også enig med dere "der ute" at andresen må må jekke seg litt ned,men når dere begynner å snakke om flere mnd karantene begynner jeg å lure på om dette er sjalusi fordi brann leder serien????
Ja,ja denne debatten får vel gå sin gang,men jeg synes dere skal holde dere innen rekkevidde.Men en ting er iallefall sikkert,skal slike taklinger være lov kommer vel alle fotballspillere i Norgesland til å ende opp som stakkars Dagfinn Enerly....Tenk dere om før dere går ut på banen,dere har et liv etterpå også.Lykkr til videre.Stå på..

13.sep.2006 @ 22:07:43
Postet av: Stabæk Supremacy

http://www.stabaek.no/index.lasso?s=nyhet&ID=5244

Ta en titt der du, "Matta". Kanskje du selv innser hvor tåpelige utspill du kommer med. Din mobber! Og ja, det er verre å drive med uthengig av folk enn å takle en spiller UTEN å skade han, samme hvor stygt det ser ut som det kunne ha blitt rent hypotetisk.

14.sep.2006 @ 00:33:28
Postet av: Seriøs

Stabæk Supremacy..... den siden viser jo bare hvor blåøyd dere er. Få opp øynene og hold dere våkne heller.... Han hadde aldri mulighet å nå den ballen,det der var bevisst og han var forbannet for at spillet ikke gikk deres vei. Nei,spar deg for dine bortforklaringer....

14.sep.2006 @ 10:12:58
Postet av: molle

Til Sindre:

Du vet ikke hva/hvem du prater om. Martin er en kjernekar - privat, men på banen kan han være en drittsekk, han har vist det mange ganger.
"Sympatiske" Martin Andresen:
http://www.youtube.com/watch?v=Yuwi245NChw


http://www.youtube.com/watch?v=si_wZIlCy1c

14.sep.2006 @ 16:07:48
Postet av: todd

Helt enig med deg Matta. Persson burde få 4-6 kampers karantene, SÆRLIG når vi hører at han ikke forstår hva anger betyr før Stabæk-ledelsen hvisker det høyt i øret hans.

Problemet er ikke reglene, men at dommerkomiteen i NFF ikke forstår at skjønn skal brukes I TILLEGG til regler. I enhver sivil rettsak legges det skjønn til grunn ved domsavsigelse og særlig ved straffutmåling. Det burde vel også gjelde innen de hellige gressteppers øyeblikkstyrte jus. Ja, særlig der, fordi alt foregår på adrenaliets og de dampende sekunders premisser.

Det positive med denne grumsete saken er vel at den er så åpenbar at det Må tvinge seg fram en regelendring - som krever at komiteen skal og må legge skjønn til grunn i slike saker.

14.sep.2006 @ 19:00:54
Postet av: F.n

Eg tror at alle som har spillt fotball ser at Persson kortslutter fullstendig og bevisst gjennomfører taklingen for å få utløst masse frustrasjon. Han tenker selvfølgelig ikke at nå skal eg knekke beinet hans, men at han var ute etter å påføre smerte ser en i ansikts utrykket hans når en ser taklingen framifra. Trenger ikke være psykiater eller tankeleser for å se det. Hans "empatiske" uttalelser dagen etter, taler vel og for at han neppe er av de skarpeste knivene i skuffen. Bra Stabæk har kommunikatoren, eller "Inspirator" Ingebrigt Steen Jensen som kan fortelle ham hva han skal si.

15.sep.2006 @ 01:47:11
Postet av: Nordli-effekten

Matta, skal du ikke skrive litt om den farlige Nordli-effekten. Han har tydeligvis fått opp temperaturen litt for mye i Vikinglaget. Når man klarer å sende 2 spillere til innleggelse på sykehus i løpet av en kamp er det vel på tide å rope et varsku om litt i overkant røff spillestil?

18.sep.2006 @ 15:24:46

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2027832
hitsimg