TV2Nettavisen

Comeback for Eggen?

Av Svein Mathisen - 27.sep.2006 @ 12:49:40
Nils Arne Eggen lengter etter livet i fotballen. Han føler igjen at han har noe å bevise. Slik jeg forstår ham i Aftenpostens intervju med ham i dag - så blir han provosert når folk sier han er gått ut på dato. Provosert av at det han stod for da han var Norges beste trener - ikke holder i dag.. Han sier i intervjuet at han savner god-gruppa som var forbilledlig både på banen og utenfor. Og HVIS han skal tilbake så er det på toppnivå. Norges beste trener gjennom tidene åpner rett og slett for comeback! Hallelujah!

For det skal fotball-Norge være glade for. Nils Arnes poeng er at vi er i ferd med å komme i bakleksa i europeisk fotball. Han mener samhandlingsmønsteret som han forfektet - er eneste veien å gå - hvis vi vil nå toppen.. Dårligere individuelle ferdigheter kan skjules av et godt samhandlingsmønster. Rolletrening som utløser bevegelser på banen er Nils Arnes løsning. Og la oss lytte på den gamle mester. Han har antakelig rett!

For er ikke norsk klubbfotball for dårlig sammenliknet med de beste i Europa? Resultatene i de europeiske turneringene tyder på det. I morgen er sannsynligvis de to siste norske lagene ute av europacupene. Molde har en liten sjanse. Men ingen venter at Stavrums lag skal vinne i Glasgow. Med Molde-tap vil norsk fotball være på La Manga mens cupene gjøres opp. Vi skulle heller vært med der det skjer. Men det var Nils Arne som hadde trylleformelen. Han takket for seg og i praksis var det slutt da.

Uansett så vil et comeback fra Eggens side skape diskusjon i fotball-Norge. En diskusjon vil komme på faglig nivå - som kan være fruktbar. De andre trenerne blir utfordret hvis Eggen skal tilbake i manesjen. Og er det noen som virkelig mener at Nils Arne er gått ut på dato fordi passet viser at han er 65?

Måtte den rette klubben ta utfordringen fra Nils Arne. Det ville i alle fall glede mitt fotballhjerte hvis han brukte kreftene på norsk fotball igjen. For vi trenger kunnskapen hans. Vi trenger hans utfordrende stil. Nils Arne sier eksempelvis nå at han vil SOS-fotballen til livs. SOS-fotball? Spark Og Spenn-fotball. Han kan få sagt det.

Gi mannen en trener-jobb!

Kommentarer:
Postet av:

Få Eggen til Brann sammen med Mjelde - Gullduo

27.sep.2006 @ 13:50:33
Postet av: sant nok

hehe.Drømmeteamet.Då hadde d blitt mange gull t brann og bergen

27.sep.2006 @ 16:27:42
Postet av: E

Den eneste jobben eggen bør ha, er barnepasser for "matta". De er så udugelige og stygge begge to! De er en SKAM for det norske land! skulle vært steinet på en offentlig plass!

27.sep.2006 @ 17:07:58
Postet av: Synseren

I alleverden E!

Skal si du fornekter deg ikke med ditt neandertaler språk. Slike uttalelser er for dumt.
Håper at du ser bedre ut enn du uttaler deg, slik at du ikke havner i kategorien til de som er så stygge at de må steines.

02.okt.2006 @ 21:26:19

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=2164952
hitsimg